Turist Rehberleri Dayanışma Derneği (TUREDD) Yönetim Kurulu Başkanı Halit Bozabalı,sosyal medya üzerinden CHP eski genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a açık mektup yazdı. Hürses Gazetesi’nde de “Deniz Baykal’a açık mektup” başlığıyla yayınlanan haberde Bozabalı’nınmektubunda yer alan şu cümleler CHP’de gündem oldu:“Partimin başarısı için çalışıp gençlere yer açıyorum! Şeklinde bir beyanla kamuoyunun karşısına çıkmanızı saygıyla istirham ederim. Aksi taktirde yaklaşan genel seçimlerde CHP'nin yeniden başarısız olmasının faturası inanın genel merkeze olduğu kadar belki de daha fazla size kesilecektir. Böyle bir şeyi Türkiye hak etmemektedir.”
BOZABALI: HABER ÇOK SES GETİRDİ
Bozabalı, dün de sosyal medya üzerinden Hürses Gazetesi’nin haberini sosyal medya üzerinden yayınlayarak haberin çok getirdiğini duyurdu. Bozabalı, kişisel facebook sayfasında şu ifadelere yer verdi:
“Sn. Baykal'a hitaben yayınladığım mektup çok ses getirdi. Adeta destek telefon ve mesajları yağdı. Ancak TUREDD Başkanlığı ve fahri konsolosluk sıfatlarımın haberde kullanılması bilgim ve insiyatifim dışında gerçekleşmiş olup, anılan mektuptaki ifadeler tamamen kişisel düşüncelerimi yansıtmaktadır.”
BAYKAL’DAN GELEN MESAJ
Hürses Gazetesi’nin manşete taşıdığı haberin ardından Antalya Milletvekili Deniz Baykal’dan açık yanıt geldi. Baykal, CHP’lileri yanına alarak dün ilçelere gitti. Örgüt çalışmalarını ilçelere taşımayı amaçlayan Deniz Baykal, Serik ve Kumluca’da ziyaretlerde bulundu. Baykal, halkın arasında konuşma yaparak genel seçim startını verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: