İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2 milyon 425 bin 560 adayın katılım göstermesi beklenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) Türkiye genelinde 11 bin 883 okulda 44 bin 886 personel ve 6 bin 907 ekibin görev yapacağını açıkladı.
Güvenlik tedbirleri uygulanacak
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi açıklamasında, sınav merkezlerinin sınavdan bir gün önce kontrol edileceğini, sınav binaları ve çevresinde ise güvenlik, trafik ve gürültüye ilişkin tedbirlerin uygulanacağını da duyurdu.
![]()
Nüfus Müdürlükleri açık olacak
Öte yandan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, T.C kimlik kartını kaybeden adaylar için ise il ve ilçelerde yer alan 355 nüfus müdürlüğünün 20 Haziran Cumartesi 07.00-17.00 saatleri arasında ve 21 Haziran Pazar günü ise 07.00-15.30 saatleri arasında açık olacağını belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: