Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ile Altıayak Mahallesi’ndeki Varsak Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve meclis üyeleri de eşlik etti.
Ak Parti heyeti, sitenin yapımı tamamlanan ve inşası süren bölümlerinde incelemelerde bulundu. Heyet, dükkanları da ziyaret ederek, esnafa hayırlı olsun dileklerini iletti. Varsak Sanayi Çalışanları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Oya, sitenin hizmete giren bölümü ve yapımı devam eden 2. etabıyla ilgili heyete bilgi verdi.
ESNAFA DESTEK
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Hakan Tütüncü, Kepez’e yeni sanayi sitelerinin kazandırılması için esnafa her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini söyledi. Tütüncü, imar planı ve mülkiyetle ilgili sıkıntılarını çözerek Varsak Sanayi Sitesi’nin yapımını sağladıklarını belirtti. Sanayi Sitesi’nin, Kepez’e hayırlı olmasını dileyen Tütüncü, “Sanayi sitesinin hizmete giren 1. kısmındaki yolları genişlettik. Ayrıca 1. bölümündeki yağmur suyu drenajını ve parke kaldırımını yaptık. Önümüzdeki günlerde sanayi sitesinin yollarının asfaltını dökeceğiz. Kooperatif yönetimi ile el ele vererek sanayiyi güzelleştirmeye, esnafın taleplerini karşılamaya devam edeceğiz” dedi.
206 DÜKKAN VAR
206 dükkânın olacağı Varsak Sanayi Sitesi, Hazine'den tahsis edilen 93 dönümlük arazide, 3 etap halinde inşa ediliyor. 1. Etapta yapımı tamamlanan 40 dükkan hizmeti girdi. 2.etabın yapımı ise devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: