Bir lise öğrencisinin çektiği iddia edilen video ülkede infial yarattı. İyi parti Antalya milletvekili uğur poyraz da videodaki haareti yapana ve videoyu çekene tepki gösterdi. Poyraz: ‘‘Yazıklar olsun. Bu soysuz mu vatana, millete, bayrağa sahip çıkacak? Bu soysuz mu ülkemizin kurucu değerlerini ileriye taşıyacak? Bu soysuz mu sapkın cinsel dürtüleri ile toplum içinde gezecek? Onu videoya çeken soysuz için de tümü geçerli.’’ İfadelerini kullandı.
Uğur Poyraz: Yazıklar olsun
Bir lise öğrencisinin Atatürk’ün yer aldığı kitap sayasını yırtarak hakaret içerikli hareketler yapmasına Uğur Poyraz’dan da tepki geldi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: