BAİB'de Başkan Hakkı Bahar, Başkan Yardımcısı Hakkı Ergin Civan ve yönetim kurulu üyesi Süleyman Duran ile bir araya gelen Uganda heyeti, Batı Akdenizli yatırımcıları ülkelerine davet etti. İthalata dayalı bir ekonomiye sahip olduklarını ifade eden heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkelerine yaptığı ziyaret esnasında imzalanan anlaşma gereği Türkiye ile ekonomik ilişkileri geliştirmek istediklerini ifade etti. Ülke ekonomilerinin ithalata dayalı olduğunu kaydeden heyet, yaş meyve sebze ürünleri, tohum, gübre ve makineye ihtiyaçları olduğunu belirterek, hayvancılık alanında ise makine ve teçhizat ile bilgi birikimine ihtiyaçları olduğunu açıkladı.
Uganda'dan iş insanlarına çağrı
Uganda Tarım Bakanlığı yetkilileri ve iş insanlarından oluşan heyet, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği'ni (BAİB) ziyaret etti
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: