Tütüncü'den öğretmenine ziyaret
KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Naciye Havva Manavuşak İlkokulu'nda öğretmeni olan Adile Uçan'ı evinde ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı


Okul yılları hatıralarının konuşulduğu ziyarette Tütüncü, çiçek takdim ettiği Adile öğretmeninin elini öptü ve Öğretmenler Günü'nü kutladı. Adile Öğretmen de aradan 30 yıl geçmesine rağmen kendisini unutmayan öğrencisi Hakan Tütüncü'ye, ziyaretinden ve vefasından dolayı teşekkür etti. Naciye Havva Manavuşak İlkokulu'nda diğer bir öğretmeninin Musa Onuk olduğunu anımsatan Başkan Tütüncü, "Adile Öğretmenimi, 30 senedir hiç unutmadım. Bu anlamlı günde ellerinden öpmeye, gününü kutlamaya geldim. Musa Öğretmenimden titizliği, çalışkanlığı öğrendim. Zarafeti, nezaketi ve letafeti de Adile Öğretmenimden öğrendim" dedi.
Tütüncü, Adile Öğretmenin eşi Halil Uçan'ın da ortaokuldan öğretmeni olduğunu belirterek, "İlkokulda Adile Öğretmenim, ortaokulda da sevgili eşi Halil Uçan Öğretmenim bizi yetiştirdi. Rabbim, ikisine de uzun ömürler versin. Bütün öğretmenlerimizin ellerinden saygıyla, hürmetle öpüyorum" ifadesini kullandı.
Ziyarete, Kepez Belediye Meclisi Üyesi Hatice Sütçü de katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: