Turizmde yaşanan krizin ardından destek paketi ve turizm çalışanlarına sağlanacak SGK desteğinden sonra Lara Turizm Yatırımcıları Birliği Yönetimi, Bakan Mahir Ünal’a teşekkür için Ankara’ya gitti
KRİZİN ARDINDAN
Turizmde yaşanan krizden en fazla etkilenen kentimizde Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Antalya’da üst üst toplantı düzenlemişti. Turizmcileri ve kent yöneticilerini dinledikten sonra Bakan Ünal, önce destek paketini ardından da turizm çalışanları için SGK desteği müjdesini verdi.
VEKİL ENÇ KARŞILADI
Ard arda gelen müjdeli haberlerin ardından Lara Turizm Yatırımcıları Birliği (LATUYAP) Yönetimi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yaptığı çalışmaların yakın takipçisi Ak Parti Milletvekili Gökçen Enç ile irtibata geçti. LATUYAP, Enç’le birlikte Bakan Ünal ile Ankara’da görüştü.
CANSUYU OLDUNUZ
LATUYAP Başkanı Ufuk Cömertoğlu ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan 25 kişilik grup Bakan Ünal’la bakanlık binasında bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren değerlendirme toplantı sonunda Bakan Ünal’a turizme verdiği desteklerinden dolayı teşekkür eden Cömertoğlu, “Bize can suyu oldunuz” dedi. İHSAN COŞKUN
Yorumlar
Kalan Karakter: