Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, DSİ Bölge Müdür Yardımcıları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri, DSİ Şube Müdürleri ve Yüklenici Firma Yetkilileri ile birlikte Aksu Çayı Islahı 2. Kilometre de devam eden çalışma alanlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Yapımı devam eden Aksu Çayı Islah ve Toplulaştırma çalışmamızın bazı kısımları Kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G-20 Zirvesinin yol geçiş güzergahında bulunmaktadır.Dolayısı ile Aksu Çayında ki bazı bölgelerde Büyükşehir Belediyemiz ile ortak çalışma yürütmekteyiz.Bu kapsamda Büyükşehir Belediyemizde ve akabinde bugün Bölge Müdürlüğümüz de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Birol Ekinci ve diğer yetkili arkadaşlarımız ile ortak çalışma toplantısı düzenledik. " dedi.
TÜREL AKSU ÇAYINI İNCELEDİ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ile birlikte Aksu Çayı ıslah çalışmalarında incelemelerde bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: