PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Antalyaspor’da, futbolcular ve teknik heyet taraftarlarla buluşup yemek yedi. Antalyaspor'un taraftar grubu 'Grup 1966' tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Grup lideri Yılmaz Yıldız, takımı başarılı oyunundan dolayı tebrik etti. Takımın aldığı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Yıldız, “Ben oyuncu arkadaşlarımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Bu mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdürmek istiyorum. Bu azim ve çalışkanlığın sonunda başarı gelecek. Futbolcularımızın bize sezon sonunda şampiyonluk yaşatacaklarına inanıyoruz" dedi.
KORUKIR’DAN ELEŞTİRİ
Antalyaspor’un iyi bir futbol sergilediğin belirten teknik patron Engin Korukır, “Eleştiriler elbette olacaktır ancak biz 90 dakikanın 75 dakikası gol arıyoruz. Son 15 dakikayı sorun olarak görüyorlar. Ben bu eleştirilerin bazılarını iyi niyetli bulmuyorum" diye konuştu.
Kırmızı beyazlı takımın deplasman da 3 beraberlik ve 1 galibiyet elde ettiğini anlatan Korukır, "Deplasmandan beraberliklerle kazanılan 3 puanı bir kenara bırakırsak 6'ncıyız. Demek ki alınan 1 puan bile çok değerli. Şuan lig biterse ne oluyor, şampiyon oluyorsunuz. Bizim şu anda utanılacak değil takdir edilecek çok yönümüz var. Ama başka arayışlar içine girmekte doğru değil. Bu takım en fazla gol atan, ligdeki namaglup takımlardan birisi. Bu futbolcuların hakkını yememek lazım. İyi niyetli eleştirilere saygı duyuyorum" diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: