SOSYAL POLİTİKALAR ANTALYA’DA KONUŞULDU
AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı Akdeniz Bölge Toplantısı Antalya'da başladı.


BİZ ÖNCEDEN YAPMIŞTIK
Kız çocuklarının eğitimi için çok önemli çalışmalar yapıldığını dile getiren Kaya, ortaöğretimde 2 kat, yükseköğretimde ise 3 kat artışın sağlandığını söyledi. Yurt sayısının arttırıldığını, annelere destek verildiğini, öğrencilere burslar verildiğini aktaran Kaya, "Birileri çocuklara sağlık hizmetlerinin ücretsiz olduğundan bir haberdi, seçim vaadi verdikleri şeyi biz önceden yapmıştık" dedi.
ANTALYA'YI GERİ ALACAĞIZ
Toplantıda konuşan AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, eskiden devletin memur maaşlarını toplanan vergilerle ödediğini hatırlatarak, "Şimdi depremde zarar gören binalar eskisinden daha iyi şekilde yapılacak. Artık milli eğitimden, sağlığa kadar eski Türkiye yok, çok güçlü Türkiye var. 2023'e emin adımlarla gideceğiz. Büyükşehir belediyesini yeniden kazanacağız ve basiretsiz yönetimden Antalya Büyükşehir Belediyesini alacağız. Biz milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: