Eşiyle yaşadığı problemlerden dolayı 8 ay boyunca çocuğunu göremeyen 39 yaşındaki inşaat kalıpçısı Yüksel Bakıcı, yaşadığı bu sıkıntıların üzerine kendisine verilen 3 aylık mahrumiyet cezasından dolayı intihar girişiminde bulundu. Olay geçtiğimiz gün Kızıltoprak Mahallesi’nde bulunan yerden metrelerce yüksekliğe sahip elektrik direğinde gerçekleşti. Bir önceki akşam saat 21:00 civarında direğe tırmanan Bakıcı, 15 saatlik bekleyişin ardından aşırı sıcaklara yenik düşerek görevlilere teslim oldu. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun süren bekleyişi ardından aşağıya inen isyankar baba, daha yere ayağını basmadan kardeşinin uzattığı su şişesine sarıldı.
AYRILIK ÖZLEMİ İSYAN ETTİRDİ
Resmi olarak ayrılmadığı eşinin kendisine çocuğunu göstermediği Yüksel Bakıcı, intihar girişiminden saatler önce kötü bir haber alıyor. Emniyetten gelen bir telefon üzerine 3 ay mahrumiyet cezası aldığını öğrenen isyankar baba, çareyi kendisini elektrik direğine tırmanmakta buluyor. Akşam saat 21:00’da elektrik direğine tırmanan Bakıcı, 15 saatlik çaresiz bekleyişin ardından aşağıya indi.
KARDEŞİ EŞİNE SALDIRDI
40 derecelik sıcağın ortasında bekleyişini sürdüren Bakıcı, eşine ulaşılmasını ve çocuğunu görmek istediğini çevredeki insanlara sesleniyor. Aradan kısa bir süre sonra olayın yaşandığı yere gelen eşi, Bakıcı’nın kız kardeşi ile kısa bir süre tartışma yaşadı. Bakıcı’nın kız kardeşi ve ayrı yaşadığı eşini emniyet ekipleri sakinleştiriyor.
DEMİRİN SICAKLIĞI EKİPLERİ YAKTI
Uzun süren bekleyiş esnasında baba Bakıcı’ya ulaşmak isteyen emniyet güçleri, yukarıya tırmanmak istese de başaramıyor. Aşırı sıcakların iletken demirde yoğunlaşması sonucu tırmanma girişiminde elleri yanan memurlar, Bakıcı’nın aşağıya inmesini beklemekten başka bir şey yapamıyor. DENİZ AYDIN
Yorumlar
Kalan Karakter: