Denizli İl Jandarma Komutanlığı, sanal devriye çalışmasında Denizli-Antalya Karayolu üzerinde bulunan Honaz Tüneli'nde otomobille tehlikeli hareketler yapan ve trafik güvenliğini ihlal eden bir içerik tespit etti. Otomobil üzerinde alkollü içecekle ellerini yıkayan iki gencin sosyal medya hesabını inceleyen ekipler, 4 kişi hakkında yakalama kararı çıkarttı. Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ile müşterek yapılan faaliyette 4 kişi yakalandı.
Adliyeye sevk edilen araç sürücüsü ile birlikte 4 kişiye mahkeme, 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan ve ayrıca 7 bin 260 TL idari para cezası verdi. Şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Seyir halindeki aracın üzerine çıkıp alkollü içecekle ellerini yıkadılar
Denizli'de trafikte seyir halinde olan bir aracın üzerinde alkollü içecekle ellerini yıkayan gençler, sosyal medyada paylaştıkları görüntünün ardından jandarmanın sanal devriyesi tarafından tespit edildi. JASAT ekipleri tarafından yakalanan 4 kişi hakkında adli ve idari cezai işlem uygulandı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: