Kağıt üzerinde böyle maçlar kolay gibi gözükse de, ligin sonu yaklaştıkça bana göre her maç zordur.
Ligin alt sıralarında da bulunsa, kümede kalma mücadelesi de verse, neticede hedefi olan takımlara karşı oynamak her zaman sıkıntı yaratır.
O yüzden ben gerek Kayserispor’un, gerek Adana Demirspor’un, gerekse Osmanlıspor’un daha çok puan kaybedeceğini düşünüyorum.
Belki Kayserispor, bu ipi göğüsleyecektir, çünkü puan farkı bir hayli açılmış durumda ancak, geri kalan takımlara Alanyaspor da dahil, bütün hepsinin Süper Lig şansı, belki de son haftaya kadar sürecek.
Geçtiğimiz hafta oynanan Adana Demirspor maçının özellikle ikinci yarısında, çok iyi bir Antalyaspor vardı sahada.
Kazanmak için her şeyi yapan bir takımdı. Ancak bazen olmayınca olmuyor.
Futbol şansının da yanınızda olması gerekiyor.
Bu hafta oynanan Bucaspor maçında ise muhteşem bir futbol olmasa da 3 golle kazanmak hepsinden önemli. Çünkü şuan Antalyasporlu futbolcuların en büyük ihtiyacı özgüven. Şu aşamada Yusuf Şimşek’in futbolculara özgüven aşılamaktan başka yapabileceği bir şey yok. Geçtiğimiz hafta oyun temposu yüksek bir takım vardı sahada. Bu hafta da kazanmayı isteyen bir takım sahaya sürdü.
Bundan sonra bütün maçlarımızı kazanabilir miyiz?
Bu belki çok zor.
Ancak özgüveni yerine gelen futbolcuların bundan sonra sahada çok daha farklı bir performans göstereceklerini ümit ediyorum.
Bütün maçları kazanmak zor, ancak toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, üstümüzdeki takımların puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Şuan ligin üstü ve orta sıraları son derece karışmış durumda.
Kimin ne zaman nereye geleceği belli değilken, Antalyaspor’un bana göre ne büyük ihtiyacı, galibiyet serisi yakalamaktır.
Yorumlar
Kalan Karakter: