Şehitler anısına klip çektiler
AFYONKARAHİSAR'ın Hocalar ilçesine bağlı Yeşilhisar köyünün Yeşilhisar Yunus Emre İlkokulu öğretmen ve öğrencileri şehitler anısına klip çekti


Yeşilhisar Yunus Emre İlkokulu öğretmen ve öğrencileri şehitler anısına Çanakkale Türküsü'nü ve İstiklal Marşı'nı seslendirdikleri bir klip çekti. Okul Müdürü Serkan Şahin öncülüğünde hazırlanan klip, 11 öğretmen ve 67 öğrenci tarafından hazırlandı. Geçen ocak ayında başlayan çalışmalar pandemi nedeniyle bu yıl kasım ayında tamamlanabildi. Klipte öğretmen ve öğrenciler çaldıkları çeşitli müzik aletleri ile okullarının değişik bölgelerinde Çanakkale Türküsü'nü seslendirerek İstiklal Marşı'nı okudu. Klipte Çanakkale ile ilgili görsellere de yer verildi.
Kliple ilgili bilgi veren Okul Müdürü Serkan Şahini, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Haftası etkinlikleri kapsamında bir klip hazırlama kararı almıştık. Personel ve öğrencilerimizin yer aldığı bu klipte şehitlerimizi bir sanat icra ederek anma ve anlatmaktı. Öğretmenlerimiz Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi. Minik yüreklerimiz de İstiklal Marşı'mızın 10 kıtasını seslendirerek ortaya ürün koymanın mutluluğunu yaşadı" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: