Bucakşeyhler Mahallesi yakınlarından geçen Manavgat Irmağı kıyısında, cuma günü ailesiyle gittiği piknikte ırmağa düşerek kaybolan Samet Durmuş Vurkun için sabahın erken saatlerinde ırmak üzerinde bulunan Oymapınar ve Manavgat barajların suyu kesildi. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) sualtı arama timi, Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekibinde toplam 8 dalgıç, sualtı arama robotlarıyla suyun altında Vurkun'u aradı. Samet Durmuş Vurkun'un ailesi, arama çalışmalarını ekiplerin ikmal noktasında takip etti. Baba İbrahim Vurkun, oğlunun bir an önce bulunması için her dakika dua ettiğini söyledi.
Samet hala bulunamadı
Manavgat İlçesi’nde, ailesiyle gittikleri piknikte Manavgat Irmağı'na düşerek kaybolan Samet Durmuş Vurkun'u (5) arama çalışmalarına, 4'üncü günde de devam edildi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: