İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlü markaların parfümlerin sahtesini üretip, internet üzerinden satıldığı yönünde bilgi aldı. Yaklaşık 2 aylık incelemeler sonucunda şüphelilerin sahte parfümleri imal ettiği Başakşehir'de ki depoya operasyon düzenlendi. Şüpheliler tarafından imalathane olarak kullanılan depoda yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 23 milyon lira olan 45 bin doldurulmuş sahte parfüm, 500 litre etil alkol, 25 bin boş parfüm şişesi, 70 bin adet çeşitli parfüm esansı ve imalatında kullanılan çok sayıda materyal ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli Z.T., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Sahte parfüm operasyonu
BAŞAKŞEHİR'de jandarma ekipleri tarafından bir depoya düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 23 milyon lira olan 45 bin adet sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: