Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede metruk bir binaya uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Harabe şeklindeki bina ekipler tarafından gözetim altına alındı. Yapılan çalışmalar sonucunda, Y.A. isimli bir şüphelinin metruk binada uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edildi. Y.A.'nin binada olduğu bir sırada içeri 3 kişinin girdiğini belirleyen ekipler, operasyon yaptı. Yapılan baskında uyuşturucu satışı yapan Y.A., ile alıcı olarak geldiği saptanan 3 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamanın ardından haklarında işlem yapılan 3 kişi serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen Y.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Polisten metruk binaya baskın
Bergama ilçesinde polis ekiplerinin fiziki takibin ardından metruk bir binaya yaptığı baskında uyuşturucu sattığı belirlenen Y.A. ile alıcı olarak gelen 3 kişi suçüstü yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Y.A. tutuklandı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: