Olay, dün gece Gazi Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.S. isimli vatandaşa ait park halindeki 07 FIA 09 plakalı otomobil, sol ön kısmından henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. O sırada çevredeki binada çamaşır sermek için balkona çıkan bir kadın tarafından fark edilen olay, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçta çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Polis ekipleri, olayla ilgili olarak kundaklama şüphesi üzerine inceleme başlattı.
Park halindeki otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde park halindeki otomobil bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: