Orman Okulunda miniklere doğa dersi
Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Mersin Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Davultepe Orman Okulunda minik misafirler ağırlanmaya devam ediyor. Düzenlenen etkinlikte ilkokul öğrencileri doğayla iç içe bir ortamda hem eğlendi hem de öğrenme fırsatı buldu.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Aydınlıkevler İlkokulu 1-A sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi. Orman okuluna gelen minik öğrenciler, gerçekleştirilen etkinliklerle doğayı keşfederek deneyimleme imkanı buldu.
Program kapsamında çocuklara orman sevgisi aşılanması, doğaya karşı duyarlılık kazandırılması ve özellikle iklim değişikliği ile orman yangınları konusunda farkındalık oluşturulması hedeflendi. Öğrenciler, çeşitli uygulamalı etkinliklerle doğayı yakından tanırken çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlandı.
Yetkililer, Orman Okulu etkinliklerinin yıl boyunca farklı okullardan öğrencilerin katılımıyla devam edeceğini belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: