Operada 'Dünya Şarkıları' yankılanacak
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 3 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde 'Dünya Şarkıları' konserini sanatseverle buluşturacak


Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları soprano Feryal Türkoğlu, mezzo-soprano Ferda Yetişer ve piyanist Melahat İsmailova'nın sahne alacağı konser, Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında belirlenen hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun hale getirilen oturma düzeni ve sanatçı dizilimi ile güvenli bir ortamda gerçekleştirilecek. İspanyol, Fransız, İtalyan, Rus, Azeri ve Türkçe eserlerin seslendirileceği konserde sanatseverler, yaşanılan zorlu süreçte müzik eşliğinde dünyayı gezme fırsatı bulacak.
Fiyatları 20 ile 35 TL arasında olan konserin biletleri, Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden de temin edilebilir.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: