Karmir Resort & Spa Hotel’de gerçekleşen düğün törenine, çok sayıda davetlinin yanı sıra Antalya’nın tanıdık simaları katıldı. 6 sene önce tanışan ve aşklarını bugüne taşıyan mutlu çiftin nikah merasimini, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kıyarken şahitliğini ise yakın arkadaşları Burak Kalyoncu, İlter Emre, Batuhan Mollaoğulları ve Selami Bayhan oldu. Bir ömür boyu birlikteliğe “EVET” diyerek deftere imzalarını atan genç çift, nikah merasimin ardından ilk dans için sahneye çıktı. Davetlilerinde kendilerine eşlik ederek sahneyi doldurması sonucu unutulmaz keyifli bir geceyi geride bırakan Özdoğan çifti, gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.
Ömür boyu birlikteliğe “EVET”
Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Yardımcı Doçent Burak Özdoğan ile İzmir’de özel bir şirkette İnsan Kaynakları Uzmanı Giray Uğuz, geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: