Edinilen bilgiye göre, Alanya’nın farklı adreslerindeki 3 okul ve 1 kuaförden masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, el kamerası ve çok sayıda şarj cihazının çalınması üzerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarının olduğu yerlerdeki güvenlik kamera kayıtlarını ve ayak izini incelemeye alan ekipler, görüntülerde şüphelinin elindeki ve kolundaki dövmeleri dikkate aldı. Soruşturmayı derinleştiren polis, delilerden yola çıkarak hırsızlık olayını Mustafa D.'nin (36) gerçekleştirdiğini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen asayiş ekipleri, bir kahvehaneye yapılan baskınla şüpheliyi gözaltına aldı.
Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mustafa D., Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
OKUL HIRSIZI DÖVMESİNDEN YAKALANDI
Alanya’da 3 okul ve 1 kuaförden hırsızlık yapan şahıs elindeki ve kolundaki dövmelerden yakalandı


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: