Muğlaspor, İnegöl Kafkas maçı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Teknik ekip ve futbolcular yoğun antrenman programlarıyla maça hazır hale gelirken, taraftarlar da takıma olan desteklerini sürdürüyor. 16 Mart Pazar günü saat 14.00'te Muğla Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada, Muğlaspor taraftarlarının tribünleri doldurarak takımlarına güçlü bir destek vermesi bekleniyor. Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı, zorlu mücadele öncesinde takım için destek mesajı vererek yaptığı açıklamada "Muğlaspor'un kendi sahasında oynayacağı İnegöl Kafkas karşılaşmasında başarılar dileriz. Biz 48 Gençlik olarak takımımızın daima arkasındayız. İnşallah bu zorlu maçı 3 puanla tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.
Muğlaspor, İnegöl Kafkas karşılaşmasında 3 puan hedefliyor
TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderlik koltuğunda oturan Muğlaspor, ligin 12. sırasında bulunan İnegöl Kafkas ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden yeşil-beyazlı ekip, zorlu mücadelede 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: