Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sabahattin Sül’ün başkanlığında gerçekleştirilen sınav jürisinde; Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Ahmet Kaderli, Doç. Dr. Sema Tamer Kaderli, Dr. Öğretim Üyesi Göksu Alaçamlı ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Melike Korkmaz yer aldı. Dr. Ozan Tekin, tez danışmanı Doç. Dr. Ahmet Kaderli ile hazırladığı "Açık Açılı Glokom Hastalarında Gonyoskopi Asiste Transluminal Trabekülotomi, Kahook Dual Blade ve Trabekülektomi Sonuçlarının Karşılaştırılması" başlıklı tez çalışmasıyla uzmanlık unvanını aldı.
Dr. Şamil Camcıoğlu ise tez danışmanları Doç. Dr. Sabahattin Sül ve Dr. Öğretim Üyesi Göksu Alaçamlı ile "Neovasküler Yaşa Bağlı Makula Dejenerasyonu Hastalarında İntravitreal Anti-VEGF Tedavisinin Koroidal Neovasküler Membranların Özellikleri Üzerine Etkilerinin OKT ve OKT-A Analiziyle Değerlendirilmesi" başlıklı çalışmasını tamamladı.
Dr. Tekin ve Dr. Camcıoğlu, kurumdan uzmanlığını alan 268. ve 269. araştırma görevlisi hekimler oldu. Hastane yönetimi, iki yeni göz hastalıkları uzmanını tebrik ederek meslek hayatlarında başarılar diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: