UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, sahadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlıların yenilgisi kadar, maçta yaşanan talihsiz bir olay da dikkat çekti.
Mücadelenin 60. dakikasında Milot Rashica’nın yerine oyuna dahil olan Ernest Muci, karşılaşmanın son anlarında kaleyi yokladığı sert bir şutla gündeme geldi. Ancak bu şutun hedefi kaleden çok başka bir yer oldu.
Beşiktaşlı futbolcunun tribünlere yönelen şutu, saha kenarında görev yapan foto muhabiri Saycan Sayım’a isabet etti. Şutun etkisiyle Sayım'ın kolunda iki kırık ve bir çatlak oluştuğu öğrenildi. Olayın ardından sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan Sayım’ın tedavisine başlandığı belirtildi.
Muci'nin şutu foto muhabirinin kolunu kırdı
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile karşılaşan Beşiktaş’ta şaşırtan bir detay ortaya çıktı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: