Mersin’de mağaza açılışında izdiham, yaşlı kadın fenalık geçirdi
Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde bir zücaciye mağazasının açılışında ucuz ürün almak isteyen vatandaşlar izdihama yol açtı. Açılışa özel kampanya nedeniyle mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu.


Sabahın erken saatlerinde mağaza önüne gelen çok sayıda vatandaş, indirimli ürünlerden faydalanmak için mağazanın kapılarının açılmasıyla birlikte içeriye akın etti. Mağaza yönetiminin yeterli güvenlik önlemini almaması ve organizasyondaki eksiklikler nedeniyle büyük kargaşa yaşandı. İçerideki yoğunluk ve kargaşa nedeniyle zaman zaman arbede yaşanırken, izdihamda ezilme tehlikesi atlatan yaşlı bir kadın fenalık geçirdi.
Çevredekilerin yardımıyla mağaza dışına çıkarılan kadının yüzüne su döküldü, bir sandalyeye oturtularak kendine gelmesi sağlandı. İzdihamın ardından mağazada bir süre yoğunluk devam etti.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: