Menteşe Belediye Tiyatrosu, farklı illerde ve uluslararası etkinliklerde sahne almaya devam ediyor. Denizli’de düzenlenecek Uluslararası Çocuk Oyunları Festivali’nde sahne alacak belediye tiyatrosu oyuncuları ayrıca 9 Nisan saat 20.00’de Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi’nde Ariel Dorfman’ın kaleme aldığı ve etkileyici kurgusuyla dikkat çeken "Ölüm ve Bakire" adlı oyunla seyirci karşısına çıkacak. Aynı oyun, 11 Nisan saat 20.00’de Menteşe Belediyesi Ayhan İçöz Sahnesi’nde de sahnelenecek. Shakespeare’in klasik eserine modern bir bakış açısı getiren "Juliet and Romeo" oyunu ise 18 Nisan saat 20.00’de yine Ayhan İçöz Sahnesi’nde sanatseverler ile buluşacak.
Menteşe Belediye Tiyatrosu, Uluslararası Çocuk Oyunları Festivali’nde sahne alacak
Menteşe Belediye Tiyatrosu, Denizli’de 21-22 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Çocuk Oyunları Festivali’nde ‘Hayvanların Büyülü Dünyası’ oyununu sahneleyecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: