Manavgat'ta silahlı kavga: 1 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, uyuşturucu madde ticaretinden çok sayıda suç kaydı olduğu belirtilen O.S., tartıştığı kimliği belirsiz kişi tarafından bacağından vuruldu


Olay, dün saat 16.00 sıralarında Manavgat Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. İkinci el telefon tamiri ve satışı yapan iş yerine arkadaşıyla birlikte gelen O.S., bir süre sonra aynı iş yerine gelen kişilerle tartıştı. Çıkan arbedede bıçak çeken O.S. tabancayla bacağından vurularak yaralandı. Şüpheliler kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı O.S., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. O.S.'nin uyuşturucu madde ticaretinden çok sayıda suç kaydının olduğu belirtildi. Saldırganları yakalamak için çalışma başlatan polis, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: