Manavgat Belediyesi'nden Gençler için kapalı alan
Manavgat Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların, sünnet, düğün, mevlüt, pazar yeri ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla, Gençler ve Çardak Mahallelerine 20 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde çok amaçlı kapalı alan yaptı


Mahalle halkı, yapılan kapalı alanlarda her türlü etkinliklerini gerçekleştirebilecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaların aynı doğrultuda süreceğini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gençler ve Çardak mahallelerine yaptığımız kapalı alanlarla halkımızın birçok ihtiyacını giderdiğini görmek bizlere bir kat daha fazla güç veriyor. Kapalı alanlarımız bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımızın yüzündeki tebessümden aldığımız güçle Manavgat'ımıza ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: