Liseli gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions’a tüm Türkiye’den olduğu gibi, Antalya’dan da liseli gençlerin başvuruları devam ediyor.
Ünlülerden Tam Destek
Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’na bugüne kadar; Manga, Gece Yolcuları, Mor Ve Ötesi, Athena, TNK gibi grupların yanı sıra, Ian Paice, Nev, Bedük, Yaşar, Işın Karaca Tarkan Gözübüyük, Fuat Güner, Özkan Uğur, İlhan Şeşen, Figen Çakmak, Meltem Taşkıran, Ogün Sanlısoy, Demet Sağıroğlu, Nükhet Duru, Funda Arar, Febyo Taşel, Metin Özülkü, Turhan Yükseler, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Aylin Aslım, Melis Sökmen, İzzet Öz, Hayko Cepkin, Atiye, Mirkelam, Şebnem Ferah, Teoman, Can Bonomo, İskender Paydaş, Emre Aydın, Mehmet Erdem, Teoman gibi dev isimler de gerek jüri üyesi olarak, gerek sahne performansları ile destek verdi. Geçen sene; Özel Bahçeşehir Alanya Anadolu/ Fen Lisesi, Özel Antalya Koleji,Finike Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi, Adem Tolunay Anadolu Lisesi, Saime Salih Konca Anadolu Lisesi okullarının yarışmacı olarak katıldığı Antalya’da “Bu sene derece alacağız” inancı hakim.
ÖDÜL MÜZİK STÜDYOSU
Elemeleri, Mart ayında İzmir, İstanbul ve Ankara ‘da yapılacak olan 18.Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nın büyük finali, Mayıs ayında İstanbul’da gerçekleşecek. İcra dalı birincisi her sene olduğu gibi tam teçhizatlı bir müzik stüdyosunun sahibi olacak. Bu yıl ilk kez tüm dallarda dereceye giren liseli ekipleri ise cazip para ödülleri bekliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: