Konyaaltı'nda down sendromlu çocuklar saksılara çiçek dikti
Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 14-28 Nisan Tarihleri arasında 12 down sendromlu çocuğun katılımıyla "Hafif Düzeyde Engelli Bireyler İçin Saksı Düzenlemesi ve Terrarium Yapımı" kursu düzenlendi


Kursun teorik dersleri Konyaaltı Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerince, Konyaaltı Kaymakamlığı Toplantı salonunda yapıldı. Kursun açılışında konuşan Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Canan Otruş, "Kursun açılmasındaki amaç, çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, onların gelişimlerine katkı sağlamak, yeni deneyimler kazanmalarına yardımcı olmak, sosyalleşmelerini sağlamak ve farkındalıklarını sağlamaktır" dedi.
İlk uygulama dersi Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çiçek serasında yapıldı. Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri özel çocuklara uygulama dersi öncesi çiçek dikme ile ilgili bilgi verdi. Çiçek dikmekten çok mutlu olan çocuklar diktikleri çiçekleri evlerine götürdüler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: