Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) Başkanı Bora Terzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Keklik, Konyaaltı ilçesinin daha önce en önemli sorununun Batı Çevre Yolu olduğunu, Batı Çevre Yolu’nun Konyaaltı kısmının tamamlanması ile bu sorunun giderildiğini belirtti. Keklik, “Şu anda Konyaaltı’nın en önemli, sorunu Konyaaltı sahilidir. Dünyanın en önemli plajlarının bulunduğu Konyaaltı sahilinin bir an önce Konyaaltı’na yakışır hale gelmesi önemlidir” dedi.
KONYAAALTI’NIN EN ÖNEMLİ SORUNU SAHİLİ
Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) Başkanı Bora Terzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik’i makamında ziyaret etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: