AK Parti ve Cumhur İttifakı Muratpaşa Kızılarık Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleşti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu ve parti yetkilileri katıldı.
PROJELERİMİZ HAZIR
AK Parti ve Cumhur İttifakı Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Manavoğlu yaptığı konuşmada Kızılarık halkına; “Bu bölgedeki eksikleri tespit ettik. Projelerimizi hazırladık. Burada okul alanları, sağlık ocağı alanları ve başka boş alanlar var. Bunları değerlendireceğiz ve projelendireceğiz. Birde çözülemeyen Vakıf yeri var ki bunu da çözeceğimizden emin olun” dedi.
Açılışta konuşan Antalya AK Parti Milletvekili Musatafa Köse: ‘‘Efendim cümleten selamünaleyküm. Seçim koordinasyon merkezi açılışımıza hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz Maşallah. Muazzam ilgi var başkanlarımıza Biz Allah'ın izniyle heyecanı görüyoruz. Yüzlerdeki muhabbeti okuyoruz. Gözlerdeki ışıltıya şahitlik ediyoruz. Yavaş yavaş değil, hızlı bir şekilde, gümbür gümbür 31 Mart akşamı Muratpaşa'da Büyükşehir'de Cumhur İttifakı diyoruz. AK Parti diyoruz. Hakan Tütüncü diyoruz. Allah'ım yardım etsin inşallah. Antalya'nın her köşesini dolaşıyoruz. Muratpaşa'nın her tarafını adım adım geziyoruz. Bir değişim beklentisi olduğunu görüyoruz vatandaşın. Hizmetle buluşmak için can attığını görüyoruz. ‘Yeter gayrı, canımıza tak etti’ dediklerini görüyoruz. Buna şahitlik ediyoruz. Allah'ın izniyle milletimiz, hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız bunu istediği sürece zafer inananların olacaktır. Zafer 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın olacaktır. Netice itibariyle Antalya kazanacaktır, hemşehrilerimiz kazanacaktır ve biz bu zaferin sonucunda hizmetle hep beraber Antalya'yı buluşturacağız’’ diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: