Mimar Sinan Akademi'nin açtığı modern dans eğitimlerine, 470 Antalyalı başvurdu.
Kepez Belediyesi Mimar Sinan Akademi'nin açtığı kurslarda, 470 başvuru ile favori eğitim modern dans oldu. Haftada 2 gün 3 saat olan salsa, bachata, cha cha cha, rueda, tango ve vals eğitimlerine 7 yaş ve üzeri kabul edildi.
Yetişkinler Latin danslarını tercih ederken, çocuk ve genç gruplarına hip-hop ve K-pop dansları öğretiliyor. Kendilerini huzurlu hissettikleri sosyal ortama giren katılımcılar, yaşlarına ve dans türlerine göre hafta içi ve hafta sonu olarak gruplara ayrılıyor. Fiziksel ve ruhsal olarak daha sağlıklı bireyler oluşmasına katkı sağlayan akademi, dans derslerinde sahne korkusunu üzerlerinden atmaya çalışmalarına yardımcı oluyor.
Öğrenciler, akademinin yıl sonu gösterilerinde öğrendikleri dansları sergileme imkanı bulacaklar.
Kepezliler Modern Dansı Sevdi
Kepez Belediyesi Mimar Sinan Akademi'nin modern dans eğitimlerine 470 Antalyalı başvurdu. Latin dansları yetişkinlerin favorisi olurken, çocuklara hip-hop ve K-pop dansları öğretiliyor. Yıl sonu gösterilerinde öğrenciler sahne alacak.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: