Antalya’nın Alanya ilçesinde 3-6 Temmuz 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan EHF 2025 U17 Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonası heyecanı başladı. Turnuvada ülkemizi temsil edecek isimler arasında Kepez Belediyesi forması giyen genç yetenekler Ceylin Çetin ve Meryem Ramiz de bulunuyor. Alanya’daki son kamp dönemine davet edilen oyuncular, milli formayla Avrupa sahnesinde mücadele etmenin gururunu yaşatacak. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, yaptığı açıklamada, "Kepez’in genç kızları milli arenada gösterdikleri başarılarla hepimizi gururlandırıyor. Alanya’da gerçekleşen bu organizasyon, sporun gençlerimiz arasında gelişmesine ve ülkemizin uluslararası arenada adını duyurmasına büyük katkı sağlıyor" dedi.
Kepez’in kızları U17 Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonası’nda forma giyecek
Kepez Belediyespor Kulübü sporcuları Ceylin Çetin ve Meryem Ramiz, Alanya’da başlayan EHF U17 Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonası’nda milli forma ile Türkiye’yi temsil edecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: