"Bu değerleri atalarımızdan devraldık"
Sütçüler Mahallesi Birlik Beraberlik Kardeşlik 2. Geleneksel Keşkek Şöleni’ne katılan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "Yörüklük bir kültürdür. Bu değeri, bu mirası atalarımızdan devraldık, çocuklarımıza aktarmakla sorumluyuz" dedi.


Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Sütçüler Mahallesi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen "Birlik Beraberlik Kardeşlik 2. Geleneksel Keşkek Şöleni’ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Veli Koç’un öncülüğünde gerçekleştirilen şölen, yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Şölen alanına girişte Yörüklerin simgesi olan geleneksel poşu takılan Başkan Kocagöz, vatandaşlarla selamlaşarak, sohbet etti. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek, onları sevgiyle kucakladı.
"Bu değerleri atalarımızdan devraldık"

Şölene, Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Kabaağaç, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, ilçe örgütü üyeleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: