Kepez'in 'Sahaflar Çarşısı' açılıyor
KEPEZ Belediyesi'nin Dokuma Sanat Sokağı'na inşa ettiği ve 21 ahşap dükkândan oluşan 'Sahaflar Çarşısı', 31 Mayıs Pazartesi, saat 18.30'da kapılarını açıyor


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, geçen yıl ikincisi düzenlenen Sahaf Festivali'nde sözünü verdiği çarşının yapımı tamamlandı. Sahaflar Çarşısı, kültür ve sanat adası haline gelen Dokuma Park'taki, Sanat Sokağı'ndaki el emeği çarşısının yanına kuruldu. Eski-yeni kitapların, dergilerin, gazetelerin, plakların satılacağı 'Sahaflar Çarşısı', 31 Mayıs Pazartesi, saat 18.30'da kapılarını açıyor. Kitap severleri ve nostalji tutkunlarını bir araya getirecek olan çarşı, 8 metrekare ile 12 metrekare büyüklüğünde 21 adet ahşap dükkândan oluşuyor. Sahaflar Çarşısı, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) ile Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası desteğiyle gerçekleştirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: