Kemer'de yeşil alanlara bakım ve onarım çalışması
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor


Öte yandan belediye ekipleri ilçe genelinde bulunan çınar ağaçlarını kırmızı örümceklere karşı ilaçlama ve yeşil alanlarda yabancı ot temizlik çalışmalarına da devam ettiği belirtildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Kemer Belediyesi olarak 'Yeşili sev ve koru' anlayışıyla hareket ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, ilçemiz genelindeki yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. D-400 karayolu üzerindeki orta refüjlerde sulama ve altyapı çalışmalarına başladık. Yeşili her zaman koruyan bir belediye olarak ilçe genelindeki ağaçlarımızı zararlı böceklere karşı ilaçlıyoruz. Gelecek nesillere daha temiz bir doğa bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: