Kemer'de 'Yaza merhaba konseri'
TÜRKİYE'nin turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer'de 'Yaza merhaba konseri' düzenlendi
Konser öncesi, Akdeniz Yıldızları Halk Dans Grubu sahneye çıktı. Grup yaptığı gösteri ve şovlarla izleyenlerden büyük alkış aldı. Daha sonra Gana Dans Grubu ise sergilediği akrobasi hareketleriyle renkli görüntüler oluşturdu. İzleyenlere hem heyecan dolu anlar hem de eğlenceli bir akşam yaşatan Gana Dans Grubu büyük beğeni aldı.
Dans ve şovların ardından Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Eğitmeni Furkan Üstündağ'ın şeflik yaptığı Üstün Kent Orkestrası sahneye çıktı. Toplam 50 kişilik orkestrayı yöneten Üstündağ'a, Alper Kuş ve Luba Oz solist olarak eşlik etti. Orkestra, seslendirdiği caz, pop, fasıl, Türk halk müzikleriyle konsere gelenlere güzel bir akşam yaşattı. Konser alanını dolduran dinleyiciler, orkestranın seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti.
Konserde sahneye davet edilen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer'de her sene geleneksel olarak yapılan ve festival havasında geçen etkinliğin bu sene pandemi tedbirleri alarak yaptıklarını söyledi. Başkan Topaloğlu, ilçeye gelen yerli ve yabancı misafirlerle vatandaşların pandemi döneminde bir nebze olsun eğlenmesini sağlamak istediklerini ifade ederek, "Amacımız, turizmcilerle turistlerin ilişkilerini kuvvetlendirmek. Turizme katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Ana hedefimiz Kemer'e gelen misafirlerimizi ülkelerine mutlu şekilde göndermek. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya, her sene yapılan etkinlikte bu sene pandemi tedbirleri nedeniyle ikramda bulunamadıklarını söyledi. Amaçlarının turizme katkı sağlamak olduğuna değinen Sarıkaya, ilçeye gelen misafirleri mutlu etmek istediklerini belirterek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.
Orkestra şefi Furkan Üstündağ, kendilerine her konuda destek olan Başkan Topaloğlu ve KETOB Başkanı Sarıkaya'ya teşekkür etti.
Etkinliğe gelenlere Türk bayrağı dağıtıldı. Konseri izleyen çok sayıda yerli ve yabancı misafir ile vatandaş, etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Başkan Topaloğlu, etkinlik sonrası orkestradaki gençlere Atatürk'ün 'Nutuk' kitabını hediye etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: