Kemer Cumhuriyet Meydanı yenileniyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer İlçesi’ndeki Cumhuriyet Meydanı’nı adına yakışır hale getiriyor. Meydan yeniden düzenlenerek, büyütülecek.


3 bin 600 metrekareyi kapsayan projede, mevcutta bulunan süs havuzlarının bulunduğu alan meydana dahil edilerek, büyük ve kullanışlı bir tören alanı oluşturulacak. Meydan zemini traverten ve bazalt malzemelerle kaplanacak. Alandaki kot farkı değerlendirilerek, çim amfi şeklinde kullanıma sunulacak.
1 milyon 628 bin lira yatırım maliyetli Kemer Cumhuriyet Meydanı Kentsel Tasarım Projesi’nin turizm sezonu öncesinde bitirilmesi hedefleniyor. Proje tamamlandığında kent mobilyaları, yeşil alanları, güvenli aydınlatması, geniş kullanım alanı ile Kemer Cumhuriyet Meydanı modern bir görünüme kavuşacak. Kemer, turizm sezonuna yepyeni bir meydanla merhaba diyecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: