Oğlu S.Ç. ile gelini Karbeyaz Çimen ile 3 ay önce düğün meselesi nedeniyle tartışıp, ikisinin şikayeti sonrası cezaevine girip, 22 Haziran'da tahliye edilen Tarık Çimen, 28 Haziran gecesi eşi G.Ç., çocukları S.Ç. ve M.Ç. ile gelini Karbeyaz Çimen'in yaşadığı Yenimahalle Gazi Caddesi'ne geldi. Balkondan tırmanıp, 3'üncü kattaki eve giren Tarık Çimen ile aile üyeleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Tarık Çimen, belinden çıkardığı tabanca ile Karbeyaz Çimen'i başından vurarak öldürdü. Cenaze morga kaldırılırken, Tarık Çimen gözaltına alındı. Eve 2 oğlu ve gelinini öldürmek için girdiğini itiraf eden Çimen, tutuklandı. Karbeyaz Çimen için ise bugün öğle vakti Cumayanı köyünde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından cenaze, aile mezarlığında toprağa verildi.
Kayınpederinin öldürdüğü Karbeyaz, son yolculuğuna uğurlandı
KARABÜK'te cezaevinden çıktıktan sonra balkondan tırmanarak eve giren Tarık Çimen'in (47) öldürdüğü gelini Karbeyaz Çimen'in (19) cenazesi, toprağa verildi


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: