Kaş'ın yüksek kesimlerinde devam eden kar yağışı, dünden bu yana sahile yakın mahalleleri de etkisi altına aldı. Kaş'ın kar altındaki 54 mahallesinin 24'üne ulaşım gece durdu. Kaş'ın sahile yakın mahalleleri olan Kalkan'ın hemen üstündeki 750 rakımlı Bezirgan, Sarıbelen, Ekizce, Çamlıköy ve Çamlıova ile Hacıoğlan ve Gökçeören mahallelerinde kar kalındığı 20 santime ulaştı. Yüksek kesimlerdeki Gömbe ve Sütleğen yaylalarında ise kar kalınlığının yarım metreyi geçtiği belirtildi.
Kaş'ta kar sahile dayandı
Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Antalya'nın Kaş ilçesinde kar sahile yakın noktalara kadar ulaşırken, 24 mahallenin yolu ulaşıma kapandı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: