Kaş'ta kimliği belirsiz kişiler parkı tahrip eti
Antalya'nın Kaş ilçesindeki bir park kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce tahrip edildi


Yeşilköy Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan Arap Mezarlığı Parkı'nda bulunan aydınlatma direkleri ve lambalar ile piknik masalarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi.Gece saatlerinde gerçekleşen tahribatla ilgili jandarma ve zabıta ekiplerinin incelemelerde bulunduğu öğrenildi.
Kaş Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, halkın yararına yapılan bir hizmete ve kamu malına zarar verilmesinin kabul edilemez ve üzüntü verici durum olduğu, tahribatı yapan veya yapanların kınandığı ifade edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: