Jandarmadan okul çevresinde denetim
ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 157 tim ve 500 kişilik ekiple okul çevresinde ve okul servislerinde denetim yaptı


Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı 157 tim ve 500 personel dün 'Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlarının Denetimi' ile 'Huzur ve Güven Uygulaması' kapsamında denetim kontroller yaptı. Jandarma kontrolünde 656 umuma açık yer, 396 metruk bina, okul çevresi, park ve bahçeler denetlendi. Denetim sonucunda 6 bin 494 kişi sorgulandı. Sorgulamada 1 yoklama kaçağı, 2 hırsızlık, 2 dolandırıcılık, 2 resmi belgede sahtecilik suçlarından aranan 7 kişi yakalandı. Trafik timlerince 1160 araç kontrol edildi. Trafik kontrolünde 401 araca toplam 32 bin 74 lira para cezası uygulandı, 26 araç trafikten men edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: