Geçtiğimiz 24 Haziran günü yapılan genel seçimlerden sonra sessiz kaldığı şeklinde eleştirilen İyi Parti’de kongra hazırlıkları başladı. Antalya Kurucu İl Yönetimi’nde İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Burak Özdere, tarihi önümüzdeki günlerde netleşecek olan Muratpaşa İlçe Kongresi’nde Başkan Adayı olduğunu açıkladı.
HEDEF YEREL SEÇİMLER
Bir grup partili ile kahvaltıda buluşan Burak Özdere, “Antalya’nın gözbebeği Muratpaşa’da daha iyi, daha dinamik, daha genç bir yönetim için yola çıktık. Bilindiği gibi partimiz Antalya’da İl ve İlçe kongrelerini yapamadan erken genel seçime gidilmişti. Tam bir “gönüllülük” bilinci ile gidilen seçimde Ankara’ya 3 milletvekili gönderdik. Şimdi hedef yerel seçimler” dedi.
BAYRAK YARIŞI
Kongrelerle birlikte parti yönetiminin daha kurumsal, daha profesyonel bir çalışma sergileme şansı yakalayacağını kaydeden Özdere konuşmasını şöyle tamamladı: “Bugüne kadar ben de dahil tüm ekip, hem cebinden, hem zamanından harcadı. İktidar zorlamasıyla mücadele etti. Kimsenin emeğini inkar etmiyoruz. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Şimdiden, partimize’de, memleketimize de hayırlı olsun.”
Yorumlar
Kalan Karakter: