Antalya İYİ Parti 3. Olağan İl Kongersi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Mevcut Başkan Ali Adnan Kaya’nın tek aday olduğu 3.İl Kongresi konuşmalarla başladı.
Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleşen Kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kevser Ofluoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Milli Direniş Partisi Genel Başkanı Ahmet Gümüş, Zafer Partisi il Başkanı Yasin Ünal, Gelecek Partisi İl Başkanı Muhammed Acar, Antalya Odalar Birliği Başkanvekili Bayram Dal, Kuaförler Odası Başkanı Tolgahan Demir, Camcılar ve pansiyoncular Başkanı Özcan Sucu, Emlakçılar Odası Antalya Şube Başkanı İsmail Çağlar, Konfeksyoncular Odası Başkanı Yusuf Kurul, Esnaf Odalar Birliği Başkanvekili Mehmet Ali Gülaçlı ve İYİ Parti Antalya örgütü katıldı.
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı “Partimizin Genel Başkanı Dursun Müsavat Dervişoğlunun önderliğinde başladığımız bu yolculuğumuza Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Türk siyasetinde yerimizi aldık ve almaya devam edeceğiz” dedi.
Daha sonra Antalya İYİ Parti İl Teşkilatının etkinlik, toplantı ve giderlerini ve genel merkezin toplantılarına katılma giderlerini il örgütüne okundu.

Ali Adnan Kaya “Her türlü zor şartlara rağmen bizimle yol yürüyen Türk halkı hepiniz hoş geldiniz. Biliyorsunuz 18 ay önce seçilen sayın genel başkanımız bize görev vermiş ve göreve başladık. Bize dediler ki başaramazsınız, başardık. Yola çıktığımız günlerde bende karamsardım, ama ülkede çok fazla kötü gündem varken benim karamsarlığım eksik kalır. Meclise terör elebaşını meclise getirmek isteyenler, ziyaret etmek isteyenler varken bu onurlu duruşu için genel başkanımız Müsavvat Dervişoğlu’ndan Allah razı olsun. Biz iktidar değişene kadar buradayız ve olmaya devam edeceğiz. Sağ olun var olun ne mutlu türküm diyene” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: