Almanya’dan bisikletle yola çıkan ve Antalya’nın Alanya ilçesine gelen çift, burada mola verdi. Alman çift 2 günlük molanın ardından yaya olarak İran’a gitmek için yola çıktı.
Hayatlarında farklılık oluşturmak isteyen Alman vatandaşı 30 yaşındaki Deevad Dukadjinac ile eşi 20 yaşındaki Luna Feline Dukadjinac, Almanya’dan 2016 yılı Temmuz ayında bisikletle yola çıkarak 11 ülke gezdi. Son olarak Türkiye’yi seçen çift, Antalya’nın Alanya ilçesine gelerek mola verdi. İlk olarak Türkiye’de İstanbul’a uğrayan çift sahil şeridinden yol kat ederek konaklamak için ise çadırı tercih ediyorlar. Alanya’da mola verdiği 2 günlük süre içerisinde bisikletle başladıkları yolculuğa yaya olarak devam etme kararı alan Dukadjinac çifti, İran’a gitmek üzere yürüyerek yola çıktı.
İRAN’A YAYAN GİDECEKLER
Alman çift yaya olarak İran’a gitmek için yola çıktı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: