İlaçlama dumanının yangın zannetti, polisi alarma geçirdi
Antalya’da ilaçlamadan kaynaklı duman bina içinde dolunca, yabancı uyruklu genç kızın yangın ihbarı polis ve itfaiyeyi alarma geçirdi


"Yangın var diye geldik"
Diafondan dumanı itfaiye mi yaptı? şeklinde soru soran kadına itfaiye eri, “ İtfaiye yapmadı, ilaçlamayı. Kimin yaptığı belli değil, yöneticinize sorun. Biz yangın var diye geldik.”açıklamasını yaptı. İtfaiye yoğun şekilde gelen dumanı kapı ve bodrum penceresinden dışarı çıkmasını sağladı. Polis ve itfaiye ekipleri kısa süreli büyük bir panik yaşadı.
"Polisten uyarı"
Balkon ve pencerelere çıkan vatandaşlara polis, “Binanızdan yangın var diye alarm verdiler. İtfaiye polis hepimiz toplandık. Bu ilaçlama yapılırken diğer komşularla irtibat halinde yaparsanız daha iyi olur. Bakın boşu boşuna itfaiye ve polisi buraya yangın ihbarına geliyor. ‘Dairede yangın evde çocuk var’ diye ihbar yapılmış. İlaçlama yapılırken komşularınıza bilgi verin. Dış kapınız açık kalsın.” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: