Alanya Belediye Başkan Yardımcısı ve Alanyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Kulüp Başkan Yardımcıları Enver Vural, Mevlüthan Çavuşoğlu ve Muhammet Çetin, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. Başkan Yücel, ziyarette Alanyaspor'a destek için başlatılan kombine kampanyasının ilk kartını kulüp yönetiminden aldı.
DUYARLILIK ÇAĞRISI
Başkan Yücel, elinden geldiğince tüm maçlara katılarak Alanyaspor'u destekleyeceğini belirtirken "Sadece bir kez değil her zaman Alanyaspor'layız. Alanyaspor'un her daim yanındayız. Alanyaspor'la kombine kampanyası başlattık ve hedefimiz 5 bin kombine. Bütün vatandaşlarımızdan da aynı duyarlılığı bekliyorum" dedi.
Kulüp Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve kulüp yöneticileri de Başkan Adem Murat Yücel'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: