Gündoğmuş'taki kreşe son rötuşlar yapılıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğmuş Özügür Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, hizmet için gün sayıyor


Gündoğmuş'un Özügür Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kreş binasında son rötuşlar yapılıyor. Çocukların kişisel gelişim ve eğitimlerine okul öncesi destek vermek amacı ile tasarlanan kreş binasında iki adet derslik, atölye ve oyun odası yer alıyor.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri, kreşin Gündoğmuşlu çocukların gelişimine uygun, uzman eğitmenler eşliğinde iyi bir eğitim alarak keyifli vakit geçirmesine yardımcı olacak donanımda hazırlandığını belirterek, "Annelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edecekleri kreşte, çocuklarımızı öğretmenlerimiz eşliğinde okul öncesi eğitime hazırlayacağız" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: